Chef’s Catch is een product zowel voor de professionele keuken als voor mensen thuis. Het assortiment biedt de mooiste vis uit Nederlandse wateren. Voor de horeca biedt Chef’s Catch de mogelijkheid om de vis per afgewogen portie en in elk gewenste voorraad te leveren. Dit biedt een specifiekere inkoop mogelijkheid terwijl het de voedselverspilling minimaliseert.
Vis is prachtig product. Het liefst eet je het vers nét na vangst. Die prachtige smaak is niet te evenaren. Tot nu. Door het proces letterlijk stil te zetten door middel van de innovatieve invriestechniek van het shockvriezen behoudt de vis exact dezelfde structuur en smaak als op het moment dat deze werd ingevroren.
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd op voorraad is. Met behulp van vloeibare stikstof van -192 graden Celcius wordt de kraakverse vis in speciale shockvriezers bevroren. Hiermee blijft de structuur optimaal behouden en is de smaak zo sensationeel is als wanneer de vis rechtstreeks uit de haven op het bord komt.
Doormiddel van deze innovatieve methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Het grootste verschil met normaal vriezen is dat met de shockvriestechniek de structuur en smaak optimaal behouden blijft. Terwijl de extreem lage temperatuur ervoor zorgt dat parasieten en bacteriën worden afgebroken, eiwitcellen behouden blijven en daarmee de kwaliteit juist wordt opgebouwd.
Chef’s Catch focust zich op prachtig lokaal gevangen vis die gewoon bij ons in de Nederlandse wateren is te vinden. In het seizoen gevangen en ultiem vers. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”