Zeeduivel gebakken met bruine boter en curry Madras
15 minuten
2 personen
Ingrediënten:
2 stuks Chef’s Catch zeeduivelmoten
2 el Curry Madras spices van Jonnie Boer
4-6 el zonnebloemolie
1 teen knoflook
2 takjes tijm
3 el roomboter
1 limoen
zout en peper
Bereiding:
Dep de zeeduivel droog met keukenpapier. Wrijf in met de Curry Madras en een beetje zout en versgemalen peper.
Bak de vismoten in de zonnebloemolie aan beide zijden 4-6 minuten bruin en net gaar. Voeg op het laatste moment de knoflook, tijm en boter toe. Laat de boter bruin worden, haal de pan van het vuur en voeg aan de boter het sap van een halve limoen toe.
Serveer de zeeduivel en geef de rest van de limoen er in partjes bij.
Tip: Lekker met geroosterde bimi en gepofte knoflook.